Tavoitteena kasvu?

Kokeile LevelUpin ainutlaatuista Google AdWords
-tutustumispakettia.

Lue lisää »

Nyt on erinomainen tilaisuus aloittaa!

Siirrä yrityksesi Google AdWords-mainonta LevelUpin tavoitteelliseen ja kustannustehokkaaseen ylläpitoon, niin tavoitat asiakkaasi verkossa ja tuot yrityksesi näkyvästi esiin Google:n hakutuloksissa.

Hyödynnä AdWords -tutustumistarjous. Katso edut tässä alla!

Adwords

Google AdWords tutustumistarjous sisältää

 • Näkyvyyttä yrityksellesi tärkeillä avainsanoilla Googlen hakutuloksissa.
 • Ilmaisen alkuselvityksen alasi Google-kilpailutilanteesta.
 • Ilmaisen esitteen, jossa lyhyesti esitellään Google AdWordsin toimintaa. Erinomainen tiivistelmä, mikäli hakusanamainonta on uutta yrityksellesi.

 • Avaimet käteen – Google AdWords-tilin luonti, avainsanalistan suunnittelu, AdWords -mainostekstien suunnittelu ja kampanjan rakentaminen Googlen suositusten mukaisesti.
 • Tulosten selkeä ja yksinkertainen raportointi.
 • Ei aloituskustannuksia, tai säästä jopa 250€.

Tilaa ilmainen alkuselvitys »

Miksi ulkoistaa Google AdWords-mainonta - ja miksi LevelUp?

LevelUp on virallinen ja sertifioitu Google Partner. Kampanjasi rakennetaan ja ylläpidetään täysin Googlen suositusten mukaisesti ja saat sertifioidun Google AdWords-asiantuntijan yhteyshenkilöksi. Kvartaalin aikana tuotamme jopa yli 30 miljoonaa mainosnäyttöä ja yli satatuhatta klikkiä pelkästään Google AdWordsissa.

PartnerBadge-Horizontal

LevelUpin asiakkaana etusi ovat mm.:

 • Mitattavat tulokset. LevelUp keskittyy ensisijaisesti tavoitteisiin ja kannattavuuden optimoimiseen.
 • Säästät aikaa ulkoistamalla verkkomarkkinointisi.
 • Markkinointibudjetti tehokäyttöön. LevelUpilla on pitkä kokemus, joten klikkibudjettiasi ei kuluteta turhien asioiden testaamiseen. Reaaliaikaiset muutokset kampanjalle kilpailutilanteen perusteella 24h vuorokaudessa.
 • Etulyöntiasema kilpailijoihin verrattuna. LevelUp hyödyntää aina uusimpia toimintoja.
 • Joustava hinnoittelu. Saat laadukasta optimointipalvelua, joka räätälöidään markkinointibudjetillesi sopivalle tasolle niin, että kampanjan kannattavuus maksimoidaan budjetista riippumatta.
 • Yksinkertaiset, selkeät ja helposti luettavat raportit kuukausittain sis. asiantuntijan henkilökohtaiset kommentit ja suositukset, selkokielellä – tätä et saa joka paikasta.

Aloita tästä »

Kustannukset?

Kokonaiskustannukset muodostuvat kahdesta osasta, LevelUpin tekemästä työstä ja klikeistä. Klikkikustannukset maksetaan suoraan Googlelle. Ilmoitamme aina LevelUpin työ-osuuden ja klikkeihin käytetyn budjetin selkeästi eroteltuna. Tiedät mistä maksat.

Hakusanamainonnan markkinointibudjetti on aina asiakkaan päätettävissä. Isompi budjetti tuottaa tuloksia nopeasti, pienempi budjetti tuottaa kuitenkin saman verran tuloksia, mutta pidemmällä aikavälillä.

Tutustumispaketilla on mahdollista päästä alkuun minikamppiksella jopa 99€ markkinointibudjetilla (alv 0%). Isompi budjetti antaa luonnollisesti enemmän mahdollisuuksia kampanjan suunnitteluun. LevelUpin ylläpito kattaa niin pieniä, kuin suuria kampanjoita. Ylläpitämämme kampanjoiden kuukausittainen markkinointibudjetti on tällä hetkellä väliltä; 99€ – +10.000€/kk.

Tilaa tutustumispaketti, niin saat meiltä suosituksia budjetille alasi kilpailutilanteen perusteella.

Tästä se lähtee! Tilaa ilmainen tutustumispaketti

 • Aloita tilaamalla ilmainen esite, jossa lyhyesti esitellään Google AdWordsin toimintaa.
 • Toimitamme myös ilmaisen alkuselvityksen alanne Google-kilpailutilanteesta, mikäli alustava kk-markkinointibudjetti on vähintään 249€. Selvitämme yrityksenne toimialaan liittyvien hakusanojen klikkihinnat, kuukausittaiset hakumäärät ja kilpailutilanteen.
 • Näiden tilaaminen ei edellytä muiden palveluiden tilaamista ja on täysin ilmaista.
 • Esitteen ja alkuselvityksen jälkeen otamme yhteyttä. Käydään materiaali läpi puhelimitse – tämän perusteella voit päättää, mikäli haluat käynnistää Google AdWords -mainonnan LevelUpin kautta.

 • Syötä luku, joka on isompi tai yhtä suuri kuin 99.
  Suntaa antava summa kuukausibudjetille. Tämän avulla voimme estimoida kuinka laajan kampanjan pystymme rakentamaan teille toimialanne kilpailutilanteen perusteella. Emme suosittele alle 99€ kuukausibudjettia.


Google AdWords Referenssit


Etkö vielä ole vakuuttunut?

Lue lisää LevelUpin verkkomarkkinoinnista.

Verkkomarkkinointi »


Tarjouksen ehdot
Vain yksi tarjous per uusi asiakas ja yritys. Mainosten kautta tuleva liikenne ohjataan yrityksen omille kotisivuille. Kampanjan mainokset ja avainsanat liittyvät suoraan yrityksen päätoimintaan. Levelup pitää oikeuden päättää jos tarjous myönnetään asiakkaalle vasta kun asiakkaan yritystoiminta ja ala on selvitetty.