Siirrä kotisivusi

vuoteen 2018

Lue lisää »

Kotisivut ovat yrityksesi digitaalinen näyteikkuna

Kotisivut ovat yrityksille tänä päivänä visuaalisesta näkökulmasta yhtä tärkeitä, kuin näyteikkuna oli 20 vuotta sitten.

Uskallamme väittää, että useimmat yritykset aikaisemmin olivat hyvin tarkkoja näyteikkunan antamasta ensivaikutelmasta. Antavatko yrityksesi kotisivut tällä hetkellä parhaan mahdollisimman kuvan yrityksestäsi?

Upea käytettävyys luo uusia asiakkaita, ja pitää vanhat asiakkaat tyytyväisinä

Sen lisäksi, että kotisivujen pitää näyttää hyvältä, niiden pitää myös olla käytettävyyden kannalta erinomaiset. Huonosti toimivat sivut hylätään nopeasti ja käyttäjät etsivät vaihtoehtoja muualta. Hyvin suunniteltu sivusto ohjaa käyttäjiä luonnollisella tavalla suorittamaan yrityksen kotisivulle asettamat tavoitteet – kuten uutiskirjeen tilaaminen tai pyyntö tapaamiselle.

Kaipaatko lisätietoa kotisivujen toiminnallisuudesta?

Kotisivujen toiminnallisuus »

Monta referenssiä kertoo enemmän kuin miljoona sanaa:

Siirrä yrityksesi kotisivut seuraavalle tasolle

Ota yhteyttä

  • (1) Visuaaliseen ilmeeseen liittyvät ehdotukset ja toivomukset, teknilliset vaatimukset ja toivottu toiminnallisuus (lomakkeet, some-palvelujen integrointi jne.).

    (2) Suuntaa antava budjetti tarvitaan jotta graafikko suunnilleen osaa arvioida kuinka monimutkainen kotisivujen layout voi olla. Luonnoksen tilaaminen ei edellytä kotisivujen tilaamista.