Sovelluskehitystä
iOS ja Androidille

Lue lisää »

Käyttäjäystävälliset sovellukset parantamaan asiakaskokemusta

Älylaitteiden yleistyessä on tabletti- ja mobiilisovellusten kysyntä ollut selkeässä kasvussa. Tämä avaa uuden mahdollisuuden kehittää yrityksen liiketoimintaa uudelle tasolle.

Toimiva sovellus luo asiakkaalle ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen yrityksen digitaalisesta puolesta. Toisin kuin verkkosivut, voidaan sovellus rakentaa toimivaksi myös ilman verkkoyhteyttä, mikä ei rajoita käyttökokemusta.

Sovelluskehitystä kustannustehokkaasti

LevelUp on tuottanut mobiilisovelluksia Applen iOS- sekä Android-alustalle jo vuodesta 2010 lähtien. Käytössämme on erittäin kustannustehokkaat tuotantojärjestelmät, mikä tehostaa kehitystyötä.

Julkaisuihimme kuuluu mm. koulukäyttöön tarkoitettu opetusaiheinen kalapeli, mikä on kehitetty yhteistyönä Opetushallituksen ja SeaLifen kanssa.

Verkkokauppa liiketoimintasi tehostamiseksi

Tavoita asiakkaasi silloin, kun se heille parhaiten sopii. LevelUpin verkkokaupat nostavat yrityksesi toiminnan uudelle tasolle.

Lue lisää »

Kotisivut ovat nykyajan näyteikkuna

Kotisivut ovat jokaisen yrityksen tärkein markkinointityökalu. Erotu kilpailijoistasi toimivilla kotisivuilla ja kasvata liiketoimintaasi.

Lue lisää »

Onko näkyvyys kunnossa?

Toimiva verkkomarkkinointistrategia tehostaa yrityksen löydettävyyttä, liiketoimintaa ja erottuvuutta kilpailijoista.

Tutustu »