Tervetuloa
LEVELUP-tiimiin!

Lue lisää »

Nouse seuraavalle tasolle LevelUpissa!

Tarjoamme Sinulle mukavan työskentely-ympäristön, kilpailukykyisen palkkauksen ja joustavat työajat omien tarpeidesi mukaan. Työkielenämme toimivat suomi ja ruotsi, molempien kotimaisten hallinnan katsomme eduksesi.

Katso avoimen työtehtävät

Digimyyjä

Asiakaspalvelija

Etsimme nyt tiimiimme asiakaslähtöistä ja aktiivista myyjää. Myyjän tehtävä koostuu uusasiakashankinnasta, kotisivuratkaisujen ja digitaalipalveluiden myynnistä. Tarjoamme edistyneet työkalut ja mukavan työtiimin tehostamaan työtäsi.

Kokemusta et välttämättä tarvitse, tärkeintä on reipas, oma-aloitteinen ja innostunut asenne. Kielitaitovaatimuksena: hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Ruotsi ja englanti katsotaan myös eduksi.

Palkkasi muodostuu kiinteästä takuupalkasta sekä myynnin mukaan muodostuvasta provisiosta. Hyvällä tuloksilla mahdollisuus erinomaiseen palkkaan! Työsuhde alkaa 4 kk koeajalla ja työ alkaa heti oikean asenteen omaavan henkilön löydyttyä!

WordPress-ohjelmoija

Web Developer

Etsimme digitaalisen markkinoinnin supertiimiimme WordPress-velhoa, joka on valmis kasvamaan osaksi rentoa ja aikaansaavaa laumaamme. Arvostamme sekä front end -, että back end -osaamistasi. WordPressin lisäksi toivomme sinulta PHP:n ja CSS:n kokonaisvaltaista hallintaa.

Työt ovat projekti luontoista ja asiakaskuntamme koostuu uusista yrityksistä sekä isoista organisaatioista. Projektit ovat sen vuoksi hyvinkin erilaisia haastavuus tasoltaan ja arvostamme ongelman ratkaisu kykyä. Kannustamme myös oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen.

Hae paikkaa jo tänään!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!
Mainitse viestissä mitä työtehtävää haet.

  • Pudota tiedostot tähän tai
    Sallitut tiedostomuodot: jpg, gif, png, pdf, txt, doc, docx, rtf, odt.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.