Ole auki 24/7

ja tavoita asiakkaasi missä ja milloin vain

Lue lisää »

Verkkokauppa tehostamaan liiketoimintaasi

Verkkokauppa on loistava mahdollisuus yritykselle laajentaa liiketoimintaansa aivan uudelle tasolle.
Onko yritykselläsi jo toimiva verkkokauppa?

Verkkokauppojen aikakausi on täällä!

 

Kaupanteko ei ole enää sidottuna aikaan tai paikkaan. Verkkokauppa palvelee asiakkaitasi ympäri vuorokauden paikasta ja ajasta riippumatta, mikä kasvattaa yrityksesi liikevaihdon seuraavalle tasolle.

Kilpailu verkkokauppojen saralla käy kiivaana. Asiakkaiden on helppo vertailla tuotteita ja palveluita. Verkkokaupan käyttäjäystävällisyys ja toimivuus ovat tärkeimpiä kilpailuvaltteja.

LevelUpin verkkokaupat ovat käyttäjäystävällisiä ja siksi tuotettu responsiivisiksi toimiakseen jokaisella laitteella saumattomasti.

WordPress Woocommerce

WooCommerce on suosittu verkkokauppa-alusta, joka tuo verkkokauppatoiminnallisuutta WordPressiin.

WooCommerce on myös yhtä joustava ja ketterä kuin WordPress, joten lisätoiminnallisuuksia on mahdollista ottaa käyttöön tarpeen mukaan, kun verkkokauppa kasvaa.

WooCommerceen saa  liitettyä mm. suomalaiset verkkomaksut, Klarnan, Paytrailin, Maksuturvan ja PayPalin. Järjestelmä tukee yksittäisiä tuotteita, tuotevariaatioita (esim. vaatteissa väri/koko) ja yhdistelmätuotteita (esim tietokoneen osat, varastosaldo pysyy automaattisesti aina ajan tasalla).

WooCommerce on (kuten myös WordPress) erittäin hakukoneystävällinen verkkokauppa. Kauppaan saa myös helposti integroitua Facebookin uudelleenmarkkinointia. Voit täysin automaattisesti näyttää relevantteja tuotemainoksia sivuston käyttäjille Facebookissa.

Monikieli- ja monivaluuttatuki löytyvät myös, mikäli suuremmat markkinat kiinnostavat.

Työmme puhuvat puolestaan

Toimivat verkkokaupat ja tyytyväiset asiakkaat kertovat osaamisestamme enemmän kuin tuhat sanaa. Tässä muutamia asiakkaidemme verkkokauppoja.

 

laguuniin.fi

Aloita verkkokauppasi menestystarina tästä

Pyydä tarjous

Verkkokaupan avulla olet asiakkaittesi tavoitettavissa juuri silloin kun se heille parhaiten sopii. Suunnitellaan yhdessä juuri sinun yrityksellesi sopiva verkkokaupparatkaisu.

Puuttuuko yritykseltäsi kotisivut?

Kotisivut ovat yrityksesi digitaalinen käyntikortti, joka tehostaa liiketoimintaasi aina seuraavalle tasolle. Tutustu kustannustehokaisiin kotisivuratkaisuihin täältä.

 

Lue lisää kotisivuista

  • (1) Visuaaliseen ilmeeseen liittyvät ehdotukset ja toivomukset sekä teknilliset vaatimukset.

    (2) Budjetin ilmoittaminen ei ole pakollista, mutta helpottaa tarjouksen suunnittelun huomattavasti. Mikäli pyytämänne toiminnallisuus / visuaalinen suunnittelu ei ole mahdollista toteuttaa budjetin raameissa, pystymme heti ehdottamaan vaihtoehtoista ratkaisua jotta projekti onnistuisi ehdottamanne budjetin sallimissa rajoissa.